Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Menneskets enhed med naturen – Jægerspris

20/08/2020 kl.19:00 - 21:45

Foredrag i Jægerspris
Menneskets enhed med naturen
v/Eskild Tjalve

I månederne under coronakrisen har rigtig mange mennesker været mere i naturen end ellers. Ja mange har ligefrem genopdaget naturen og oplevet den vidunderlige stimulering og berigelse den giver. At der samtidigt fra naturens side er brug for et kraftfuldt fokus fra menneskene er en fantastisk timing. Der skal en bevidsthedsændring til i forhold til naturen, en bevidsthedsændring, der handler om at vi mennesker og naturen er ét.

Heldigvis er der et væld af erfaringer fra mange naturfolk, som viser os, hvordan vi kan omgås naturen på en visdomsfuld, glædesfuld og berigende måde. I foredraget vil vi møde en række af eksempler på, hvordan det kan ske. Det hele handler om at ændre bevidsthed, så man møder dyr og planter og hele naturområder med stor respekt for alt liv, med fred og harmoni og i nærvær med et åbent hjerte – dvs. kærlighed. Alt i naturen er udtryk for bevidsthed. Der er bevidsthed bag og i alt liv, og når vi fuldstændig kan forstå betydningen af dette, kan vi komme til at leve i fuldstændig harmoni med naturen.

Dyr og planter kan sanse den energi, vi mennesker kommer med, og de kan handle på det. En snegl trækker sig sammen, hvis et menneske i nærheden er negativ, mens den strækker sig ud i en positiv energi. En plante reagerer på positivitet og kærlighed ved at udvikle sig i sundhed, mens en plante i negative energier får svækket sit immunsystem og sygner hen, eller den bliver f.eks. angrebet af bladlus.

Træer har følelser og tager f.eks. ansvar for små eller svækkede træer af samme art i nærheden, ved at de kommunikerer og udveksler næringsstoffer gennem rødderne. Myrere har intelligens: hvis man går forbi en myretue, og man træder på nogle myrer, bider de, men sætter man sig fyldt med kærlighed lige ved siden af en myretue, så kan man sidde i fred og harmoni. En flok af vrede hvepse parate til at stikke, kan fredeliggøres øjeblikkeligt, hvis man sender kærlighed til dem!
Kærlighed er en helt universel følelse til at opleve harmoni med naturen, selv giftslanger bider ikke.

Der er en stor bevidsthed bag enhver dyreart og planteart, og disse bevidstheder kan man kommunikere med telepatisk, dvs. ved hjælp af tanker. Hvis et dyr er sygt kan man få information om, hvad årsagen er. En sådan  kommunikation sker gennem intuitionens stemme. Så hvis man ønsker en nær kontakt med naturen, så er intuitionen det helt unikke redskab.

Naturen er det idelle sted til at øve sig i at udvikle intuitionen, dels fordi der er fred og gode energier, men også fordi den responrerer rent på det, som vi sender ud til naturen. Sender vi kærlighed og harmoni, så modtager vi det. Møder vi derimod naturen med manglende respekt og manglende kærlighed, så møder den os med disharmoni og mistrivsel.

Der er nu så meget viden om naturen, at når større og større dele af menneskeheden hen ad vejen møder naturen med respekt og kærlighed, vil den udfolde sig i sundhed, frodighed og skønhed. Det vil være en fantastisk kilde til forøgelse af sundheden både i den enkelte have, men også i den store produktion.

Foredraget afsluttes med en øvelse og en meditation.

Dato:            Torsdag d. 20/8
Tid:               19.00 – 21.45
Sted:             Powerful By Nature
Adresse:       Kyndbyvej 53, 3630 Jægerspris
Entré:           150 kr.  kaffe/the/kage inklusiv
Pladser:       Max. 35 (1 meter mellem hver)
                      Arrangementet gennemføres ved min. 20 tilmeldte
                      Bliver det aflyst, refunderes pengene
Tilmelding:  Frist: 16/8
Betaling:      Mobilepay 40951280 eller Bankoverførsel Reg.2232  Nr.8965514156
                      Du vil herefter modtage en bekræftelse på tilmelding
Tilmelding er bindende, er man forhindret i at møde op, er det muligt at overdrage pladsen til en anden.

Detaljer

Dato:
20/08/2020
Tidspunkt:
19:00 - 21:45