Biografi

Om Eskild Tjalve

Om Eskild Tjalve

Fællesnævneren for mit arbejde de sidste 35 år har været bevidsthed og efterhånden som årene er gået, dertil visdom, den ”tidløse” visdom.

Er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 1969 ved Afdelingen for Mekanisk Teknologi.
Arbejdede 1970-84 ved DTU på Instituttet for Konstruktionsteknik og Produktudvikling, det meste af tiden som lektor.

Har siden 85 studeret psykologi, selvudvikling, terapeutiske teknikker, bevidsthedsteknikker, meditation, åndsvidenskab og kunst, og har arbejdet med disse ting lige siden. Har holdt utallige foredrag om disse emner og været kursusleder ved en lang række kurser. Har desuden arbejdet med selvudvikling og terapeutisk hjælp til andre mennesker, specielt med henblik på udvikling af bevidstheden. Har skrevet flere bøger og mange artikler om disse ting

Har været medlem af bestyrelsen i World Rainforest Organization fra den blev startet i 1991 og indtil 1996. De sidste to år som formand.

Tog i 99 initiativ til dannelsen af foreningen “Vision og Samfund”, som arbejdede for et værdigt og etisk samfund ud fra holistisk åndeligt baseret viden, vision og visdom.
Udgav i 2001 bogen “Befri Tanken”, som omhandler mulighederne for brobygning mellem videnskabens verdensbillede og åndsvidenskabens verdensbillede.
Tog i begyndelsen af 2002 initiativ til VisionsPartiet, som formelt blev stiftet i august 2002 med Eskild Tjalve som formand.
Trådte ud af bestyrelsen i maj 2008.
I 2007 udkom bogen VisdomsSamfundet.
Tog i 2012 initiativ til start af projektet Oplyst Demokrati. 

Har i de senere år været dybt optaget af at studere Den Nye Videnskab og dens mangfoldige redskaber til på mange måder at håndtere sit liv med klarhed og visdom.
Har netop skrevet bogen ”ENHED” – om EnhedsVerdensbilledet, hvor videnskab og spiritualitet er forenet.

Kontakt 

Send en email

9 + 5 =

EnhedsVerden ©2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne